Lär dig skapa film som ett proffs

 

Från medvetenhet till konvertering

 

27 AUGUSTI 2019 | STOCKHOLM

 

 

 27 AUGUSTI   THE PARK, STOCKHOLM  

Handfasta tips och tricks på hur du blir bättre på att göra egen film.
Kursen kommer inspirera dig att våga hålla i kameran själv, men framförallt få dig att reflektera över hur du med enkla medel skapar engagemang, berör och väcker intresse i en film.

Tidigare var rörlig kommunikation någonting som bara proffsen med dyr utrustning arbetade med, men tack vare den tekniska utvecklingen kan numera vem som helst filma eget material på ett proffsigt sätt. Däremot kan man behöva tips och tricks från ett proffs för att lyckas.

Det här får du med dig

    Grunderna i att sätta upp och driva ett filmprojekt.

    Genomgång av möjliga verktyg för ett framgångsrikt filmprojekt.

    Tips och råd för hur du lyckas med dina filmer.

    Kunskap hur du med enkla medel skapar engagemang, berör och väcker intresse i en film.

För vem?

Workshopen riktar sig till dig som jobbar med kommunikation, PR och information som representant för ett varumärke, en organisation (privat eller offentlig sektor) och som vill bli bättre förberedd på att veta hur du driver ett filmprojekt, som beställare alternativt egen producent.

Förkunskaper

Inga särskilda förberedelser krävs.

Lärare

Du kommer lära av Phosworks regissör Robert Agius, Kristallenvinnare och stjärnan bakom ett flertal framgångsrika varumärkesfilmer. Han kommer dela med sig av sina egna tips och idéer kring hur man enklast framkallar äkta känslor i film.

Robert Agius

Regissör @ Phosworks

Robban har över 20 års erfarenhet från mediebranschen, Film och TV-produktion. Han har producerat och regisserat TV- program och serier åt både SVT, TV4 och TV8 och belönats med en mängd film och TV-priser. Bland annat det prestigefyllda TV- priset "Kristallen" för TV- serien ”Buskul” i kategorin Bästa barn & ungdomsprogram år 2011. På Phosworks producerar och regisserar Robban rörligt innehåll till företag på både den svenska och internationella marknaden, allt från reklamfilmer till utbildningsfilmer för välkända företag.

PROGRAM workshop

Workshop: 27 augsuti, kl 13:00 - 17:00
Lokal: The Park, Hälsingegatan 49, Stockholm

13:00

Fördelar med film som budskapsbärare

13:30

Tips & Trix för en lyckad filmproduktion

14:30

Paus

15:00

Praktiska moment

16:45

Sammanfattning & avslut